BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Aerts neemt Van Aert nu ook in Wereldbekercross Iowa te grazen

VeldrijdenToon Aerts heeft nu ook in de Wereldbekercross van Iowa het zegegebaar mogen maken. De renner van Telenet Fidea Lions nam net zoals in Waterloo de maat van Wout van Aert. Michael Vanthourenhout finishte als derde.

29 reacties

 • Rik Cappelle

  3 jaar geleden
  En ik, ik verlang naar de moddercrossen of crossen a la Koppenberg. En proficiat aan de 8 landgenoten in de eerste tien. Voila.
 • Freddy Madou

  3 jaar geleden
  Wout niet aantrekken je bent en blijft een klasbak.
 • Guido Swerts

  3 jaar geleden
  Aan alle Van Aert haters heb ik een boodschap...kijk en ervaar binnenkort de supprematie van Wout.
 • roger reniers

  3 jaar geleden
  Ik zet vol in op de kansen van Aerts,deze heeft een motor met groot vermogen,en ja,ook VDP zal hier een hele kluif aan hebben ! Proficiat Toon,en merci aan alle zeveraars die Wout afbreken,deze gast is gewoon wereld-top (met een dipje!) Als je iedere cross 2de kan worden,ben je toch goed bezig volgens mij !!!
 • Peter Nols

  3 jaar geleden
  Ja koerskenner eric maier van biljarten ken je duidelijk niks, het was daar gisteren zo biljartvlak dat ze het parcours vergeleken met de Koppenbergcross.
 1. Ook Citadel van Namen is Van der Poels speeltuin: koning van het veld kiest voor nieuwe solo, Van Aert wordt na slechte start fraai tweede
  Wereldbeker veldrijden

  Ook Citadel van Namen is Van der Poels speeltuin: koning van het veld kiest voor nieuwe solo, Van Aert wordt na slechte start fraai tweede

  Ook het lastige WB-parcours op en rond de Citadel van Namen was een kolfje naar de hand van Mathieu van der Poel (23). De Nederlander van Corendon-Circus voelde de benen al na anderhalve ronde jeuken. Wout van Aert werd na een slechte start maar knap inhaalmanoeuvre tweede, leider in het klassement Toon Aerts vervolledigde het podium.