Vaccinatiecentrum Zijp in Wemmel
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum Zijp in Wemmel © Marc Baert

Vaccinatiecentrum Zijp organiseert vrij inloopmoment voor boosterprik

WemmelInwoners van Wemmel, Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Meise en Londerzeel die nog geen boosterprik gekregen hebben, kunnen vrijdag zonder afspraak naar vaccinatiecentrum Zijp afzakken.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Raymond Seneca zwaait na 33 jaar af als voorzitter Vilvoorde Atletiek Club: “Na een wedstrijd was ik helemaal leeg van het aanmoedigen”
  PREMIUM

  Raymond Seneca zwaait na 33 jaar af als voorzitter Vilvoorde Atletiek Club: “Na een wedstrijd was ik helemaal leeg van het aanmoedi­gen”

  Als “klein manneke” liep Raymond Seneca in 1960 zijn eerste meters in de kleuren van Vilvoorde Atletiek Club. Het was het begin van een lange carrière bij VAC. Wanneer hij voortaan bij de club over de vloer komt, is dat niet meer als voorzitter, maar als ere-voorzitter. Na 33 jaar geeft hij het stokje door aan Maxime Vanden Daele. Diens eerste opdracht: de zoektocht naar nieuwe jeugdtrainers.
  Vilvoorde
 1. Met JEZ! zet Groep INTRO in op ‘Wij zijn ook van Wemmel!’: “Eerste project? Een echte hangplek”

  Met JEZ! zet Groep INTRO in op ‘Wij zijn ook van Wemmel!’: “Eerste project? Een echte hangplek”

  Sinds iets meer dan een jaar is Younes El Yousfi aan de slag in Wemmel. Zijn taak: bruggen slaan tussen het jeugdwerk en de jongeren die moeilijk bereikt worden met het bestaande aanbod. “Nog te vaak horen we van jongeren dat ze wel in Wemmel wonen, maar het gevoel hebben hier niet thuis te horen”, zegt Younes. Dat verklaart de naam van het project: ‘Wij zijn ook van Wemmel!’ waarmee Groep INTRO deelneemt aan JEZ!
  Wemmel
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.