Daniel laat de vogeltjes rustig broeden in zijn ‘nestkast’. Hij hing een briefje aan de deur om de postbode te waarschuwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Daniel laat de vogeltjes rustig broeden in zijn ‘nestkast’. Hij hing een briefje aan de deur om de postbode te waarschuwen. © Marc Baert

Opnieuw mezenkoppeltje in brievenbus van flatbewoner Daniel (64): “Een klein gelukje”

Wemmel“Nooit zou je verwachten dat je op 100 meter van de Brusselse ring een vogelnest in je brievenbus vindt”, vertelt Daniel Van Bellingen (64). En toch overkomt het hem voor de tweede keer. Zijn appartementsgebouw telt elf brievenbussen, maar een mezenkoppeltje vond zijn bus met gemak terug. “Het moet zijn dat ze zich hier goed voelen”, lacht Daniel.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”