Het Quickrestaurant in Wemmel.
Volledig scherm
Het Quickrestaurant in Wemmel. © CHRIS SEL

Man die door het lint ging aan Quick moet cursus agressiebeheersing volgen

WemmelEen 31-jarige man is veroordeeld tot 8 maanden cel met uitstel voor een tumultueus bezoekje aan de Quick van Wemmel. De man kreeg het aan de drive-in aan de stok met de bestuurder van de wagen achter hem. De discussie ontaardde en hij sloeg de man met een waterpas in elkaar. 

  1. HUIZENJACHT. Glabbeek, in de Hagelandse fruitstreek: “De gemiddelde prijs voor een te renoveren woning ligt tussen 250.000 en 300.000 euro”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. Glabbeek, in de Hagelandse fruit­streek: “De gemiddelde prijs voor een te renoveren woning ligt tussen 250.000 en 300.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Glabbeek. Met een bewonersaantal van 5.000 niet meteen de grootste gemeente, maar wel eentje met goede verbindingswegen en... lage gemeentebelastingen. Een absolute troef voor wie een eigendom bezit, of ervan droomt.
    Glabbeek