Ben Weyts op bezoek bij Campus Wemmel. De minister van Onderwijs mag zelf een biscuit afwerken en krijgt deze mee naar huis.
Volledig scherm
PREMIUM
Ben Weyts op bezoek bij Campus Wemmel. De minister van Onderwijs mag zelf een biscuit afwerken en krijgt deze mee naar huis. © Margo Koekoekx

Leerlingen GO! Campus Wemmel keren vol enthousiasme terug naar school en krijgen meteen bezoek van minister Weyts: “Leren gaat véél makkelijker als er geen Playstation naast je staat”

WemmelHoera, de Paaspauze is voorbij: dat gevoel overheerst alvast bij veel leerlingen van GO! Campus in Wemmel. Daar kunnen kinderen onder meer richtingen als Hotel, Bakkerij en Sport volgen. De leerlingen en het leerkrachtenteam hoopten op volledig contactonderwijs maar starten vandaag opnieuw in hybridemodus: deels les volgen op school, deels van thuis achter de computer dus. Ook minister Ben Weyts kwam langs, en zag dat het goed was.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”