Zijp in Wemmel.
Volledig scherm
Zijp in Wemmel. © Marc Baert

Helft volwassen inwoners Eerstelijnszone Grimbergen gevaccineerd

Wemmel/Meise/Grimbergen/Kapelle-op-den-Bos/LonderzeelIn Eerstelijnszone Grimbergen heeft men dit weekend een mijlpaal bereikt. De helft van alle volwassen inwoners van Kapelle-op-den-Bos, Meise, Londerzeel, Wemmel en Grimbergen is er namelijk ingeënt. Om die reden zakte gouverneur Jan Spooren zondag naar het vaccinatiecentrum Zijp in Wemmel af.

  1. RESTOTIP. Bohemio, de hele wereld op een steenworp van het station van Zaventem: “Tijdens de coronaperiode was reizen verboden, dus toveren we hier andere culturen op je bord”
    PREMIUM
    Zaventem

    RESTOTIP. Bohemio, de hele wereld op een steenworp van het station van Zaventem: “Tijdens de coronaperi­o­de was reizen verboden, dus toveren we hier andere culturen op je bord”

    Ze heeft eerst wat ervaring opgedaan in het restaurant van haar zus in Sint-Jans-Molenbeek en nu heeft de Turkse Kubra Ozen (25) haar eigen zaak geopend. Al twee maanden is ze de trotse uitbaatster van Bohemio op het Heldenplein in Zaventem. Het concept? Elke week de keuken van een ander land naar de luchthavengemeente halen. “Mensen moeten het gevoel hebben dat ze op reis zijn”, klinkt het.