Ghila Weizman in haar winkel.
Volledig scherm
Ghila Weizman in haar winkel. © Baert Marc

Ghila bakt tot wel 1.000 cupcakes per dag: “Eerst Wemmel veroveren en dan Leuven, Gent en Antwerpen”

Ghila Weizman (52) maakte vier jaar geleden de carrièreswitch van haar leven. Ze studeerde handelswetenschappen, werkte voor internationale firma’s en runt sinds kort haar derde cupcake winkel Darling’s Cupcakes. Die opende ze in Wemmel op de Steenweg op Brussel.

0 reacties

 1. Brusselse Regering stelt plannen voor Europese Wijk voor: “Willen er een levendige en gemengde buurt van maken”
  Brussel

  Brusselse Regering stelt plannen voor Europese Wijk voor: “Willen er een levendige en gemengde buurt van maken”

  Donderdag presenteerden Brussels minister president Rudi Vervoort (PS), Brussels minister van Stedenbouw en Erfgoed Pascal Smet (one.brussels-Vooruit) en schepen van Stedenbouw en Openbare Ruimte Ans Persoons (one.brussels-Vooruit) de plannen voor de transformatie van de Europese Wijk. Die wijk zal op termijn een buurt worden die de Europese instellingen, buurtbewoners en duurzaamheid met elkaar verzoent.
 2. Zo VeloVeilig is Wemmel: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Wemmel

  Zo VeloVeilig is Wemmel: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Wemmel hebben 24 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.