Het personeel van de winkel kon gisteren niet meer aan de slag.
Volledig scherm
Het personeel van de winkel kon gisteren niet meer aan de slag. © Lukas

Delhaize opnieuw overvallen

WEMMELHet Delhaize-filiaal aan de Kaasmarkt is vrijdagochtend overvallen door drie gewapende mannen. Het is al de tweede keer in drie maanden tijd dat de winkel wordt het doelwit wordt van gangsters. Ook deze keer viel er een gewonde. "Binnen was het een ravage van bloed", zegt gerant Luc Van der Steen.

 1. Waarom stakers heel distributiecentrum Delhaize lamleggen na één ontslag: “Vertrouwen in leidinggevenden is zoek”
  PREMIUM
  Asse

  Waarom stakers heel distribu­tie­cen­trum Delhaize lamleggen na één ontslag: “Vertrouwen in leidingge­ven­den is zoek”

  Van maandagavond tot dinsdagnacht werd er gestaakt in het distributiecentrum Delhaize in Asse. De aanleiding was het ontslag van een werknemer, die volgens verschillende bronnen al enkele keren op de vingers werd getikt. Vakbonden en directie raken het maar niet eens over de oplossing. Maar hoe kon die ene persoon nu een distributiecentrum met enkele duizenden werknemers 24 uur lang volledig stilleggen?
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.