Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Mine Dalemans

Man rijdt met scooter in op agent tijdens lockdown: 8 maanden cel

Een Wellenaar (35) die op 28 maart vorig jaar tijdens de lockdown wegvluchtte met zijn motorfiets en inreed op een agent die hem achtervolgde is veroordeeld tot een celstraf van 8 maanden en een boete van 208 euro.

 1. Sint-Truiden bundelt lekkerste adresjes in eerste horecagids: “100 bistro’s, restaurants, cafés, frituren, ijssalons en takeawayzaken gebundeld in één gouden gids”

  Sint-Trui­den bundelt lekkerste adresjes in eerste horecagids: “100 bistro’s, restau­rants, cafés, frituren, ijssalons en takeawayza­ken gebundeld in één gouden gids”

  Mmm, Sint-Truiden! Onder die naam bundelt Sint-Truiden zo’n 100 smaakvolle adresjes van restaurants, frituren en ijssalons tot cafés. De eerste Truiense horecagids heeft een oplage van 30.000 en wordt vanaf nu verdeeld onder de inwoners en bezoekers van de stad. Op die manier geeft de stad haar horeca een extra duwtje in de rug.
  Sint-Truiden
 1. Nachtelijke asfaltherstelling op Hasseltse Kuringersteenweg starten maandag: geluidshinder en snelheid beperkt tot 30 kilometer per uur

  Nachtelij­ke asfalther­stel­ling op Hasseltse Kuringer­steen­weg starten maandag: geluidshin­der en snelheid beperkt tot 30 kilometer per uur

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt vanaf maandag aan een nachtelijke asfaltvernieuwing tussen 20 en 6 uur op de Kuringersteenweg in Hasselt, vlak aan het kruispunt met de Crutzenstraat. Daar komt een nieuwe onder- en toplaag asfalt om de geluidshinder in de omgeving en het rijcomfort te verbeteren. Een overzicht van de verkeersmaatregelen.
  Hasselt
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.