Luminus installeerde onlangs 1920 zonnepanelen op het dak van Jiffy Packaging in Wellen, een autoriteit op het vlak van schuimproducten voor industriële toepassingen en verpakkingen. In picture: Stephan Dauvister, Henri Buenen, Mark Köllmann, Els Robeyns .
Volledig scherm
Luminus installeerde onlangs 1920 zonnepanelen op het dak van Jiffy Packaging in Wellen, een autoriteit op het vlak van schuimproducten voor industriële toepassingen en verpakkingen. In picture: Stephan Dauvister, Henri Buenen, Mark Köllmann, Els Robeyns . © Benoit De Freine

Luminus plaatst 1885 zonnepanelen op dak van Jiffy Packaging

Vandaag werden  1885 zonnepanelen ingehuldigd die Luminus op het dak van Jiffy Packaging in Wellen heeft geplaatst. Deze installatie kadert binnen de strijd die Luminus voert tegen de klimaatverandering en het duurzame ontwikkelingsbeleid van Jiffy Packaging.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. De coronacijfers in Wellen van zaterdag 3 oktober

  De coronacij­fers in Wellen van zaterdag 3 oktober

  In Wellen zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 3 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Wellen op 41 te liggen. Omdat Wellen meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 3. Hasselaar (44) moet ruim 16.000 euro euro aan vrouw (69) nadat hij haar deed vrezen voor haar leven
  Hasselt

  Hasselaar (44) moet ruim 16.000 euro euro aan vrouw (69) nadat hij haar deed vrezen voor haar leven

  Een 44-jarige man uit Hasselt moet diep in de buidel tasten nadat hij op 29 november 2018 in dronken toestand volledig tilt sloeg aan de Abdijsite Herkenrode. Diep onthutst door de dood van zijn broer zocht hij die bewuste herfstdag naar menselijk contact. Uiteindelijk greep hij de toevallig passerende vrouw bij de keel. Hij krijgt hiervoor een celstraf van twee jaar met uitstel en moet aan de vrouw een schadevergoeding van 16.181,11 euro betalen.
 1. Vluchtende moordverdachte belandt in water
  Play

  Vluchtende moordver­dach­te belandt in water

 2. Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektriciteitsleiding
  Play

  Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektrici­teits­lei­ding