De verdachte kon op heterdaad betrapt worden door Guido, die toevallig passeerde.
Volledig scherm
PREMIUM
De verdachte kon op heterdaad betrapt worden door Guido, die toevallig passeerde. © Guido Menten

“Ik zag hem een das neerknuppelen”: dierenbeul op heterdaad betrapt door fotograaf

WellenDe politie in Wellen onderzoekt een mogelijk geval van zware dierenmishandeling. Een wandelaar zag hoe een oudere man een das sloeg met een stok. Toen de getuige hem confronteerde, verklaarde de verdachte dat hij “molshopen platsloeg”. Het Natuurhulpcentrum laat intussen weten dat de das nog leeft en zij het diertje opvangen. 

  1. UHasselt-studenten winnen titel van beste ‘Small Business Project’ met meegroeiende bh: “Weg met fast-fashion. Wij zetten duurzaamheid en comfort voorop”
    PREMIUM
    Hasselt

    UHas­selt-studenten winnen titel van beste ‘Small Business Project’ met meegroeien­de bh: “Weg met fast-fashion. Wij zetten duurzaam­heid en comfort voorop”

    Een bh gemaakt uit gerecycleerd polyester, die tot liefst drie maten kan meegroeien: met dat innovatief product pakken zes UHasselt-studenten uit én winnen ze de prijs voor beste ‘Small Business Project’ van VLAJO. Daarmee bemachtigen ze meteen ook een ticket voor de Europese finale in Estland. “De fast-fashion lingeriemerken van vandaag willen juist dat jonge meisjes snel weer voor een nieuwe bh terugkeren. Wij brengen daar verandering in.”