Berre en Sibert zijn nog druk bezig om de perfecte Halloweensfeer in hun woning te brengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Berre en Sibert zijn nog druk bezig om de perfecte Halloweensfeer in hun woning te brengen. © Bart Borgerhoff

Berre en Sibert transformeren hun rijwoning en zomerbar in ‘next level spookhuis’: “Wonen? Dat doen we voorlopig wel op de bovenverdieping”

WellenTijdens de zomer werd Siwel nog verkozen tot leukste zomerbar van Limburg, maar daar is tegenwoordig nog weinig van te merken. De zomersfeer, tapasschotels en zonnige drankjes zijn intussen opgeborgen en hebben plaatsgemaakt voor Halloween. Op 31 oktober heten Berre en Sibert iedereen welkom in hun woning die de komende maand omgetoverd wordt tot spookhuis. “We hebben zelfs studies gedaan over hoe we de ideale sfeer moeten creëren en wat mensen tegenwoordig nog doet schrikken", vertelt Sibert.

 1. Britten die Tongenaar in Nederland gijzelden riskeren zes jaar cel
  Tongeren

  Britten die Tongenaar in Nederland gijzelden riskeren zes jaar cel

  Twee Britten riskeren een gevangenisstraf van zes jaar omdat ze een Tongenaar een tijdlang gegijzeld zouden hebben in Nederland. De Tongenaar had in 2016 een transportbedrijf waarmee hij drugstransporten uitvoerde voor de organisatie van de twee Britten. Toen zijn chauffeur in mei 2017 door de Britse politie werd gecontroleerd vonden ze 242 kilo cocaïne die in de oplegger verstopt was. Na een verhoor van 36 uur mocht de chauffeur beschikken.
 2. Hasseltse schepen met Marokkaanse roots kritisch na rellen: “Marokko won zondag, maar 780.000 Belgische Marokkanen verloren”
  Hasselt

  Hasseltse schepen met Marokkaan­se roots kritisch na rellen: “Marokko won zondag, maar 780.000 Belgische Marokkanen verloren”

  De Hasseltse schepen met Marokkaanse roots Habib El Ouakili (RoodGroen+) is zeer kritisch voor de Marokkaanse relschoppers die zondag voor vernieling in Brussel en Antwerpen zorgden. “De verzekering zal de getroffenen vergoeden, maar jullie ruiten zijn voor altijd ingeslagen”, zegt hij. “Er is niets mis met sportieve rivaliteit, maar dit mag nooit tot geweld leiden.”