Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Zachte maar grijze en regenachtige dag, daarna opnieuw kouder

WeernieuwsWe krijgen dinsdag een grijze en regenachtige dag, met maxima die schommelen tussen 5 en 11 graden. Dat meldt het KMI. In de Ardennen moet men rekening houden met slechte zichtbaarheden boven het smeltende sneeuwdek. De wind waait matig tot vrij krachtig in het binnenland en vrij krachtig tot krachtig aan zee uit westelijke richtingen. De rukwinden kunnen oplopen tot 60 km per uur.  Ook woensdag begint nog eerder zacht, daarna wordt het kouder.

0 reacties

 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. Dun laagje sneeuw op verschillende plaatsen in ons land: gladheid veroorzaakt geen grote problemen op de weg
  Play

  Dun laagje sneeuw op verschil­len­de plaatsen in ons land: gladheid veroor­zaakt geen grote problemen op de weg

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vraagt weggebruikers vandaag extra voorzichtig te zijn wanneer ze de weg op gaan. Afgelopen nacht vielen in de provincies Limburg, Antwerpen en in de regio rond Brussel winterse buien. Het KMI waarschuwde met code geel voor gladheid, maar vanochtend waren er geen grote problemen op de weg. “Vanaf 9 uur stijgen de wegdektemperaturen opnieuw, waardoor de kans op gladheid afneemt”, zegt Katrien Kiekens van het AWV. Volg hier live de weer- en verkeerssituatie in alle provincies.