thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Wisselvallige dag met krachtige windstoten: code geel aan zee

Vrijdagnamiddag en -avond wordt het wisselend tot tijdelijk zwaarbewolkt en vrij winderig met perioden van regen of buien. Vooral tegen de avond waait de wind vrij hard, met pieken aan zee tot 75 of 80 km/u. Daarom activeert het KMI code geel aan de kust vanaf deze namiddag tot vannacht. Binnenlandse Zaken heeft ook het noodnummer 1722 geactiveerd voor niet-levensbedreigende interventies van de brandweer.

1 reactie

 • Johnny Red

  1 jaar geleden
  Straks dus hoop voor een droge nazomer, de zomer is eigenlijk al weer voorbij. We weten nu eenmaal dat de maanden juni , juli en augustus eigenlijk regen maanden zijn in onze lage landen. Dus hou je daar best ook maar rekening mee. Viva espanja en la douce France is er niet zomaar gekomen in onze herinneringen.
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.