Het hele stadje ligt bedekt onder een dikke laag zwarte sneeuw.
Volledig scherm
Het hele stadje ligt bedekt onder een dikke laag zwarte sneeuw. © Instagram/temirtau.city

Wetenschappers staan voor raadsel: er valt zwarte sneeuw in dit stadje

In het Kazachse stadje Temirtau valt deze maand zwarte sneeuw. Omdat niemand weet waarom de sneeuw er zwart is, heeft de overheid een team wetenschappers naar de regio gestuurd.

7 reacties

 • Linda Ruth

  5 jaar geleden
  Dat is zoals hier in mijn appartement. Het regent zwart stof.
 • raymond van der craen

  5 jaar geleden
  Ik zie allang zwarte sneeuw als ik mijn loonbriefje zien en mijn steeds stijgende facturen niet meer kan betalen met dank aan de NV-A.
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Ik heb daar al een documentaire over gezien in een oost europees land waar Acelor mittal een fabriek had ,alles was daar zwart en in de hele omgeving was het eigenlijk onleefbaar iedereen had er ziekten en kankers !
 • Walter Verhelst

  5 jaar geleden
  Dat zien wij al jaren !!! Zwarte sneeuw daar moet je niet voor naar Kazachstan gaan Ver van men bed show
 • Jean Paul Peelis

  5 jaar geleden
  En dan verbazen wij ons over de klimaatverandering.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.