Volledig scherm
© Geert De Rycke & Bart Leye

Weerman David Dehenauw: “Waarschijnlijk halen we geen officiële koudegolf”

Het is dan wel steenkoud, toch is het waarschijnlijk dat we geen officiële koudegolf zullen halen. Dat zegt onze weerman en KMI-meteoroloog David Dehenauw.

16 reacties

 • Jonathan Dekeyser

  2 weken geleden
  Is een officiële koudegolf nu echt een natte droom voor onze weermannen? Elke dag bij het doornemen van de nieuwsberichten komt dit uitgebreid aan bod. Het is weer iets anders dan Corona ... oef ...
 • piet devlieger

  2 weken geleden
  Heeft dat eigenlijk belang of het een officiële koudegolf is of niet ? Als het erg koud wordt dan moet de verwarming gewoon een stuk meer draaien. En ik die dacht dat het met de klimaatopwarming knus warm zou zijn in de winter.
 • freddy vandersmissen

  2 weken geleden
  Moet dat record persé gehaald worden ? Neen , het is wat het is ! Wat ik wel zeker weet is dat het vanavond donker zal worden.
 • Luc Gorrebeeck

  2 weken geleden
  En dan ? Is dat belangrijk misschien ? Hebben ze daar ook lang moeten over vergaderen?
 • bart vansteenkiste

  2 weken geleden
  natuurlijk niet vtm is altijd te voorbarig want op vrt zeggen ze al dat het zaterdag al 0 graden is en nu zondag al boven de + 1 a 2 graden zelfs volgende week hebben we woensdag al 7 a 9 graden overdag , altijd overroepen , zouden beter zijn geven want sabine hagedoren heeft het gisteren al getoond op weer bericht , welwel er is duidelijk een verschil tussen vtm en vrt
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch

Wetenschap & Planeet