ID/ Simon Mouton
Volledig scherm
© ID/ Simon Mouton

WEERBERICHT. Zon, zon en nog eens zon, maar opgelet: aan zee kan wind spelbreker zijn

UpdateWe staan voor een heerlijk verlengd pinksterweekend, met de zon in de hoofdrol. Het kwik stijgt in het binnenland vlot boven 20 graden, aan zee kan de wind echter spelbreker zijn met slechts 16 à 17 graden tot gevolg. Volgende week houdt het mooie weer aan, met temperaturen die volgens onze weerman Frank Duboccage donderdag en vrijdag plaatselijk zelfs 25 graden kunnen halen. Volgens NoodweerBenelux is het de komende tien dagen zelfs beter weer bij ons dan in het zuiden van Europa.

8 reacties

 • Ken Goeste

  2 weken geleden
  Zolang het maar geen 25 gr wordt.
 • Bart Maris

  2 weken geleden
  Aan de kust 15-16 graden, met een gevoelstemperatuur van 12-13 graden. Einde mei en in de meeste winkels staat de verwarming er vol aan. En daar lijkt de komende weken weinig verandering in te komen, best mogelijk dat we nadien een natte wisselvallige Belgische zomer krijgen (met de lage temperatuur van het zeewater zeer waarschijnlijk).
 • Sjonny Martero

  2 weken geleden
  Nog altijd fris aan zee. Geen strandweer en stevige wind.
 • Arthur Van der Vieren

  2 weken geleden
  Mijn klein zonnig terrasje zal te doen hebben . Rustig genieten.
 • Francis smet

  2 weken geleden
  15 graden aan de kust, dus noem dit gerust frisjes , als je niet uit de wind kan gaan zitten! Weermannen doen al onmiddellijk alsof we hier een hittegolf krijgen. Terwijl het over normaal weer gaat voor onze contreien!