Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

WEERBERICHT. Regen, regen en nog eens regen, mogelijk lokaal code oranje morgen

Het is vandaag soms zonnig maar meestal zwaarbewolkt met plaatselijk wat lichte neerslag en maxima tussen 19 en 24 graden. Vanaf de middag neemt de kans op regen of buiige neerslag toe, maar vooral in de loop van de nacht en morgen/woensdag wordt de neerslag intenser. Het KMI verwacht dat het lokaal hard kan regenen, waardoor niet uitgesloten is dat code oranje zal worden ingevoerd. Vanaf middernacht geldt alvast code geel in heel het land.

 1. IN BEELD. “Historische sneeuwstorm” gijzelt noorden van VS: sneeuwtapijt van meer dan 1,5 meter
  Weernieuws

  IN BEELD. “Histori­sche sneeuw­storm” gijzelt noorden van VS: sneeuwta­pijt van meer dan 1,5 meter

  De winter heeft zijn intrede gedaan in het noorden van de Verenigde Staten, rond de Great Lakes op de grens met Canada. Volgens nieuwszender CNN is in de omgeving van Buffalo, in de staat New York, al meer dan 1,5 meter sneeuw gevallen. De weerdienst in de regio waarschuwde zaterdag voor nog meer overlast. Er is sprake van een “historische sneeuwstorm” met “bijna nul zicht”.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.