gettyimages
Volledig scherm
© gettyimages

WEERBERICHT. Koufront trekt land binnen, komende dagen zakt kwik naar amper 12 graden

Een koufront trekt deze namiddag vanaf het noordwesten ons land binnen. Het KMI verwacht wolken en op sommige plaatsen regen. De komende dagen zakt het kwik tot amper 12 graden.

 1. WEERBERICHT. Actief koufront trekt door het land met vanavond en vannacht soms intense (onweers)buien, rest van de week zeer wisselvallig met regen of buien

  WEERBE­RICHT. Actief koufront trekt door het land met vanavond en vannacht soms intense (onweers)buien, rest van de week zeer wisselval­lig met regen of buien

  Een actief koufront trekt maandagnamiddag vanaf de kust door het land. Aan de achterzijde van het koufront bevindt zich onstabiele zeelucht, waarin vanavond en vannacht soms intense (onweers)buien ontstaan. De maxima liggen tussen 11 en 15 graden. Vanavond en vannacht blijft het wisselvallig met soms intense buien en minima tussen 5 en 11 graden, meldt het KMI.
 2. Koppel gevangen op hotelkamer tijdens Orkaan Fiona: “We zijn zelf aan het opruimen, de receptie kan niemand sturen omdat het te gevaarlijk is”
  Play

  Koppel gevangen op hotelkamer tijdens Orkaan Fiona: “We zijn zelf aan het opruimen, de receptie kan niemand sturen omdat het te gevaarlijk is”

  De Caraïben worden op dit moment geteisterd door Orkaan Fiona. Patrick en Luz Roos, een koppel dat hun huwelijksverjaardag wil vieren met een vakantie in de Dominicaanse Republiek, heeft zich schuil moeten houden op hun hotelkamer tijdens de eerste uren van de voorbijrazende orkaan. Op dit moment bevinden ze zich in het oog van de storm, het ergste moet dus nog komen. Bekijk hier de getuigenis van het koppel ter plaatse.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.