Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Weekend start met druilerig herfstweer

De zon gaat vrijdag snel schuil onder hoge wolkenvelden. Rond de middag neemt de bewolking aanzienlijk toe in het westen en dit wordt gevolgd door wat regen in de namiddag. Aan het begin van de avond bereikt de regenzone ook het oosten van het land. De maxima schommelen tussen 13 graden in de Hoge Venen en 18 graden in de Kempen. Dat meldt het KMI.

0 reacties

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. WEERBERICHT. Hier en daar opnieuw lichte sneeuw verwacht, code geel voor gladheid in verschillende provincies

  WEERBE­RICHT. Hier en daar opnieuw lichte sneeuw verwacht, code geel voor gladheid in verschil­len­de provincies

  In het westen en het noordwesten blijft het vandaag overwegend droog met kans op opklaringen. In het zuidoosten wordt het grijs met soms wat lichte sneeuwval. In de Hoge Venen kan er tot 5 centimeter vallen. Dat meldt het KMI. Voor de ochtendspits morgenvroeg verwacht onze weerman David Dehenauw geen al te grote problemen: “Het blijft droog, maar wel met temperaturen rond het vriespunt en dus zijn er rijmplekken mogelijk.”