Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

Wat zijn de weersverwachtingen wanneer onze ‘buitenbubbel’ straks groter wordt?

Goed nieuws na het Overlegcomité van gisteren: onze ‘buitenbubbel’ wordt vanaf maandag groter en gaat van vier naar tien mensen. Maar hoe aangenaam wordt het volgende week om buiten te zitten? VTM-weerman Frank Duboccage geeft uitleg.

6 reacties

 • Noël Onselaere

  2 maanden geleden
  De regering met nu stilaan toch beginnen weten wat ze eigenlijk wil.. de 14-daagse vergaderingen brengen niets anders op dan vraagtekens en bubbels.
 • Leopold Vanhoof

  2 maanden geleden
  Ik herinner me nog levendig de betogingen van de studenten voor het milieu zogezegd. Diezelfde studenten maken er nu 'n puinhoop van waar ze bij elkaar komen.
 • Anne Onsia

  2 maanden geleden
  We hebben gezien wat het buiten-effect van mooi weer is zelfs met kleine bubbels... het is eindelijk, na 2 weken een beetje aan het weg-ebben en de cijfers aan het stabiliseren op een hoog niveau of licht dalend. Het zal wat geven met een grotere bubbel!
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Mooi weer tijdens een weekend? En dat is al lang zo sedert Corona, dat betekent thuis blijven en van zonnetje genieten privé op eigen terras. Ik ga niet lopen tussen al die losgeslagen mensen als in een mierenhoop bij mekaar in dezelfde bosweg.
 • ronny cockuyt

  2 maanden geleden
  Voor mij mag het pijpenstelen regenen want de horeca is toch gesloten en hebben we enkel bergen afval te verwerken van al die dag tourristen , plus een pak corona besmettingen aan de kust erbij. Er moesten al veel meer vaccins gezet zijn voor de paasvakantie begint.
 1. Dat gaat bijna fout: man redt bromfietser van rollende banden
  Play

  Dat gaat bijna fout: man redt bromfiet­ser van rollende banden

 2. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
  Play

  Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven

Wetenschap & Planeet