ANP
Volledig scherm
© ANP

Wat betekenen de kleurcodes van het KMI?

Tegen vrijdagochtend kan er een sneeuwtapijt van zo’n 2 tot 5 cm (of lokaal zelfs meer) gevormd worden. Aan zee is de kans kleiner. Afgezien van de kuststreek waarschuwt het KMI met code geel voor gladheid in alle andere regio’s. Wat betekenen die kleurcodes van het KMI precies?

0 reacties

 • Patrick morel

  5 jaar geleden
  Welk nut hebben kleurcodes al hun voorspellingen verkeerd zijn?
 • walter im

  5 jaar geleden
  codes zijn lokaal zoek zelf maar uit
 • guy muis

  5 jaar geleden
  nu 14.30 en het is glad in deurne of de voet en fietspaden door de aanvriezende regen. Wens iedereen veilig thuis voor een aangenaam weekend!
 • louis pippers

  5 jaar geleden
  Lokeren heel glad door ijzel 1400 uur
 • Henk deschrevel

  6 jaar geleden
  Klerken geen spetter regen , zo kan ik ook het weer voorspellen .
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.