Westende / Ardennen
Volledig scherm
PREMIUM
Westende / Ardennen © Kevin Faingnaert

Voorspelde warmtegolf laat zich voelen in toeristische sector: “Reservaties stromen vlot binnen”

Vanaf zaterdag tot het eind van de komende week krijgen we heel mooi nazomers weer, met begin volgende week temperaturen rond de dertig graden. Hoewel we in 2016 in dezelfde periode vergelijkbare temperaturen kregen, kan de komende week een record sneuvelen. Wie kan, knijpt er nog gauw even tussenuit. Tijdig boeken voor een verblijf in eigen land, is de boodschap.

1 reactie

 • Kris Boydens

  7 maanden geleden
  Om maar te zeggen dat het in Belgie zeker niet slecht is. Wij hebben onze B&B in het buitenland welgeteld 1 maand aan halve capaciteit kunnen open doen. Seizoen is al terug dood gevallen en toerisme zo goed als onbestaande. Niet eens genoeg verdiend om winter door te komen.
 1. "Verzekeraars weigeren vaak dekking in coronatijden": experts vertellen waarop je moet letten wanneer je een vakantiewoning boekt
  PREMIUM

  "Verzeke­raars weigeren vaak dekking in coronatij­den": experts vertellen waarop je moet letten wanneer je een vakantiewo­ning boekt

  Verhuurders van vakantiewoningen merken nu al een piek in het aantal boekingen voor de herfst- en kerstvakantie, en zelfs voor volgende zomer. Dat gebeurt hoe langer hoe meer online. Online boeken kan wel wat risico’s met zich meebrengen: een zwembad dat er niet blijkt te zijn, vuile of zelfs beschadigde kamers,... Simon November van Test Aankoop en advocaat Bart Van den Brande leggen uit hoe je op een veilige manier je droomvakantie kan plannen en wat je moet doen als het fout gaat.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug

Wetenschap & Planeet