Het wordt komend weekend weer over de koppen lopen aan zee.
Volledig scherm
Het wordt komend weekend weer over de koppen lopen aan zee. © Florian Van Eenoo photonews

Vandaag al tot 25 graden, en het blijft nog tot volgende week zonnig en warm

Deze namiddag is het zonnig en droog, met af en toe hoge wolkensluiers of enkele onschuldige stapelwolkjes. Het kwik klimt tot 25 graden. Nog tot volgende week blijft het zonnig en warm.

15 reacties

 • Cédric Cuypers

  1 jaar geleden
  Zaaaalig. Eindelijk terug wat zomer. En als ze bij de VRT die depressieve en pedante Frank De Boosere tijdens dit mooie weer even van het scherm willen halen, zetten we weer een stap dichter naar een gelukkige, toffe week.
 • danny buyse

  1 jaar geleden
  De gemiddelde maximum temperatuur tot 23/08 is 22.9° en zal vermoedelijk oplopen door de warmte de komende dagen tot 24° De normale gemiddelde van de volledige augustus maand is 22.4 maar dit gemiddelde stijgt naarmate de temperatuur gemiddeld blijft stijgen de komende jaren. 30 jaar geleden was het gemiddelde in augustus bijvoorbeeld 22.1 i.p.v. 22.4 nu.
 • Pieter De Ruyter

  1 jaar geleden
  Bach,ik kijk al uit naar volgende week donderdag,dan koelt het af.
 • Marco Maerten

  1 jaar geleden
  Jos,augustus was tot nu toe gemiddeld al 1°c warmer dan normaal ongeacht de minder zonnige dagen.In de 20ste eeuw waren er veel augustusmaanden fiks koeler om maar aan te geven hoe snel warmte went.Deze zomer komt zeker in top 5 van warmste zomers,hou me maar op mijn woord.
 • robrecht Peeters

  1 jaar geleden
  Holiday, celebrate(bron Madonna)…..we zullen zien want gelegen op de kop van de anticycloon betekent nog al eens wolken zelfs veel soms....altijd wat kantje boordje
 1. Koud en overwegend droog, morgen overal sneeuw: ontdek hier waar en wanneer

  Koud en overwegend droog, morgen overal sneeuw: ontdek hier waar en wanneer

  Er staat ons dit weekend een winterprik(je) te wachten. Zaterdag zal een nieuwe sneeuwzone over ons land trekken, en deze keer zal het overal in Vlaanderen een tijdje sneeuwen. Bij temperaturen rond het vriespunt zal die sneeuw tijdelijk ook kunnen blijven liggen. “We verwachten overal in Vlaanderen een tijdelijk sneeuwtapijtje van enkele centimeters. Maar wie van de sneeuw wil genieten zal snel moeten zijn, want op zondag worden de temperaturen overal positief en smelt de sneeuw weer weg”, zegt Samuel Helsen, weerman bij NoodweerBenelux.
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

Wetenschap & Planeet