BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Tweede dag op rij sneuvelt kouderecord: koudste 18 maart sinds begin metingen

Voor de tweede dag op rij zullen we een kouderecord breken. Het is de koudste 18 maart sinds het begin van de metingen. Het vorige record werd gevestigd in 1975, toen het drie graden was. Vandaag werd het niet warmer dan één of twee graden, met een gevoelstemperatuur van -10. 

28 reacties

 • Pete Schoonhuys

  5 jaar geleden
  Weer is niet hetzelfde als klimaar. Hoe dikwijls moet dat herhaald worden?
 • peter colson

  5 jaar geleden
  Naar het schijnt de gevolgen van de Global Warming. Of wacht, ze noemen het nu klimaatverandering. Als men het enkel over opwarming heeft, dan kan men enkel langs de kassa passeren als het opwarmt. Met klimaatverandering kan men elke keer langs de kassa passeren, of het nu kouder of warmer wordt
 • guy vermeulen

  5 jaar geleden
  moest zo elke dag zijn !
 • Dany Herman

  5 jaar geleden
  Hopelijk warmt de planeet nog verder op tot we geen stook kosten meer hebben
 • De Waen Luc

  5 jaar geleden
  Carl De Bruyn...kijk naar data ipv CNN...we zitten in het begin van een (cyclische)ijstijd..of het einde van een interglaciale periode.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 1. Hoge waterstanden door hevige neerslag: “Maar we verwachten geen problemen"
  Play

  Hoge waterstan­den door hevige neerslag: “Maar we verwachten geen problemen"

  Door de overvloedige regenval van het afgelopen etmaal zijn verschillende waterlopen tot boven hun waakpeil gestegen. Voorlopig geven de voorspellingen voor de onbevaarbare waterlopen geen kritieke overstromingen aan. De situatie wordt wel opgevolgd, zo valt te lezen op Waterinfo.be. Vooral in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en in Antwerpen heeft het goed geregend, zo zegt weerman David Dehenauw bij VTM Nieuws.