photo_news
Volledig scherm
© photo_news

“Trump wil orkanen bestrijden met kernbommen”

President Donald Trump zou herhaaldelijk voorgesteld hebben om orkanen te bombarderen voor ze aan land komen. “Ik snap het, ik snap het, waarom sturen we er geen kernbommen op af”, zei Trump volgens nieuwssite Axios tijdens een meeting met zijn veiligheidsadviseurs over orkanen. Trump ontkent dat op Twitter.

76 reacties

 • Klaus Jozef Kalergi

  2 jaar geleden
  Het is angstwekkend hoe de meerderheid zonder enige vorm van scepticisme alles aanneemt. Bekijk de koppen even op Axios en je weet direct wat voor nieuws ze leveren.
 • Stefan Hibels

  2 jaar geleden
  Haha volgens mij zal hij dat echt wel niet gezegd hebben.... domme uitspraken/daden ok maar zo dwaas kan hij niet zijn.... voor een keer dat hij nu fake-news tweet over dit zou wel eens kunnen kloppen... dat het een kip zonder kop is weer bijna iedereen ondertussen maar zo erg kan het niet zijn... alhoewel de wonderen zijn de wereld niet uit natuurlijk
 • Evy De Poorter

  2 jaar geleden
  Trump,wordt van dag tot dag erger en zotter, en dat voor een President...
 • Peter Bonacasa

  2 jaar geleden
  Kristof Joosens, leugens. Dit is 1 niet mogelijk zonder fall out en 2 de kracht van een storm is een pak groter dan die van een kernbom. Complete onzin dus, maar dat zijn we van deze man wel gewend.
 • Christian Mommaerts

  2 jaar geleden
  opwarming van de aarde is toch fake news voor den Trump,die wordt met de dag zotter

Wetenschap & Planeet