AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Specialisten waarschuwen voor zwaar lawineseizoen door slecht sneeuwdek: “Voorzie speciaal materiaal als je buiten de piste wil gaan”

Vier skiërs geraakten gewond nadat zij werden bedolven door een lawine in het Oostenrijkse skigebied Lech-Zürs. Wintersporters daar klagen over de kwaliteit van de sneeuw, maar heeft dat er wel mee te maken? En hoe zwaar wordt het lawineseizoen? Specialisten leggen uit én waarschuwen.

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    9

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.