Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © shutterstock

Slechter weer op komst: buien en donderslag niet uitgesloten

Deze namiddag wordt het gedeeltelijk tot soms zwaar bewolkt. Tegen de late namiddag is een enkele bui mogelijk. De maxima gaan van 12 graden aan zee tot 20 graden in de Kempen, meldt het KMI.

8 reacties

 • Filip De Ridder

  1 week geleden
  Laat het maar goed regenen! En liefst dagelijks, maar wel altijd tussen 22u en 5u. Dan zijn we zeker dat de terrassen tijdig leeg zijn, kunnen we toch elke dag genieten van mooi weer wat goed is voor onze "morale", en de natuur zal er ook wel bij varen.
 • Johan Janssen

  1 week geleden
  Heel de maand mei storm zou is leuk zijn
 • Bern Vermeulen

  1 week geleden
  Wie durft dat in een periode waar de grond is uitgedroogd zeggen, water met pijpestelen moet het regenen, als het kan 's nachts maar indien nodig ook overdag, goed voor de planten en de grond, slecht voor de terrassen maar ik kies voor de planten, groenten, en dieren.
 • van roy jozef

  1 week geleden
  Regenen moet het doen. Tot augustus.
 • Ria Adams

  1 week geleden
  Het is droog en het mag regenen de oorzaak is er belanden dagelijks miljoenen liters water in de riolen aan de bouwwerken op 5 m diep zit op veel plaaten geen druppel water meer. Het ergste is dat er binnen 2 maanden weer eentje komt zeggen dat je uw tuin niet mag sproeien met een 100 tal liters water en dat de politie boetes uit zal schrijven.
 1. Zonnig aan zee maar regen of zelfs hagel in binnenland
  Weernieuws
  3

  Zonnig aan zee maar regen of zelfs hagel in binnenland

  Het is donderdagochtend op de meeste plaatsen droog met nog enkele brede opklaringen. In het noordwesten en uiterste noorden is er meer bewolking en vallen er buien die mogelijk een winters karakter kunnen aannemen. In de loop van de dag wordt het vooral in het binnenland wisselend bewolkt met enkele lokale buien. Aan zee wordt het dan zonnig. We halen maxima van 5 graden in de Hoge Venen tot 9 à 10 graden in het westen van het land, zegt het KMI.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing

Wetenschap & Planeet