ANP
Volledig scherm
© ANP

Opnieuw kans op lokaal intense buien en onweer

Het weer blijft ook vandaag onstabiel, met in de namiddag en aan het begin van de avond een paar lokale buien. Die kunnen hier en daar intens en onweerachtig zijn, meldt het KMI. De maxima schommelen van 17 tot 23 graden. Ook de komende dagen beloven weinig beterschap.

9 reacties

 • André lernout

  1 maand geleden
  De voorspellingen van mooi weer kloppen langs geen kanten, prachtig zomerweer voorspeld en wat kregen wij? Onstabiel weer met matige temperatuur en regen. Proficiat!
 • Willy Masson

  2 maanden geleden
  Wat een geluk dat we na een een te warm Corona jaar dit jaar een normale Belgische oude zomer hebben en pas op de cijfers van de jaartemperatuur zijn ook weer veel normaler. Super een jaartje minder vliegtuigen en beter weer.
 • Patrick Kelchtermans

  2 maanden geleden
  Nou gezellig. Veel mensen hebben nu na anderhalf jaar corona meer dan ooit nood aan hun batterijen eens kunnen opladen en dan zit je thuis door het raam naar de regen te kijken tijdens je vakantie. Of nog erger, je hebt betaald voor een vakantiehuis of hotel en zit dààr in de regen. Of met een mondkapje op je gezicht te zuchten boven je corona-administratie. De psychologen gaan een druk najaar hebben, schat ik.
 • John Doe

  2 maanden geleden
  Veel beloven! Ik wacht nog altijd op het eerste onweer!
 • Patrick Boterman

  2 maanden geleden
  liever zo dan die hitte ,is tenminste verdraaglijk en de nachten goed om te slapen ,nu en dan een bui is dan weer goed voor de natuur :)
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

Wetenschap & Planeet