(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto)

Op pad met stormjagers in Vlaanderen

De onweersbuien blijven maar komen en het team achter de knoppen van Noodweer Benelux heeft deze week de handen vol. Op hun Facebookpagina volgen meer dan 100.000 mensen de updates over het weer. VTM NIEUWS stapte in de auto met twee stormjagers van het team, op zoek naar noodweer.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Herfstweekend met een bui en een donderslag

  Herfstweek­end met een bui en een donderslag

  Er kan zaterdagochtend over het oosten aanvankelijk nog regen vallen. Daarna is het overal eerst droog met zonnige perioden. In de loop van de namiddag neemt de kans op een bui weer toe, vooral aan de kust en in het noorden van het land. Op het einde van de namiddag bereikt een actieve buienlijn het westen. Een donderslag is niet uitgesloten. De maxima schommelen tussen 8 graden in de Hoge Venen en 13 graden in Vlaanderen. De wind is matig uit westelijke richtingen, zegt het KMI.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'

Wetenschap & Planeet