Visitors take photographs at the brink of the Horseshoe Falls in Niagara Falls, Ontario, as cold weather continues through much of the province on Friday, Dec. 29, 2017. (Aaron Lynett/The Canadian Press via AP)
Volledig scherm
Visitors take photographs at the brink of the Horseshoe Falls in Niagara Falls, Ontario, as cold weather continues through much of the province on Friday, Dec. 29, 2017. (Aaron Lynett/The Canadian Press via AP) © AP

Niagarawatervallen deels bevroren: -67 graden gevoelstemperatuur, maar het levert wel prachtige foto's op

Canada en grote delen van Noord-Amerika kreunen onder extreme koude, maar dat weerhoudt bezoekers van de Niagarawatervallen in Canada niet om foto's te nemen van het deels bevroren natuurspektakel. In dat gebied bedraagt de gevoelstemperatuur maar liefst 67 graden onder nul. In Canada wordt de koudste jaarwissel in honderd jaar verwacht.

39 reacties

 • Jean-Pierre Vercruysse

  3 jaar geleden
  In de jaren 80 was ik regelmatig in Amerika en soms in Canada. Het het geluk gehad om deze watervallen deels bevroren en alles in een sneeuwomgeving te bewonderen. Was zeer indrukwekkend en mooi!!
 • Léah Lecomte

  3 jaar geleden
  er is een verschil tussen weer en klimaat. volgens mij herleest Trump zijn tweets niet goed genoeg
 • Léah Lecomte

  3 jaar geleden
  ;-; die extreme kou is juist een gevolg van de klimaatopwarming? Alles wordt er extremer door, extreme kou, extreme droogt en warmte, meer stormen,... enz. En voor mensen die nog altijd niet in de opwarming geloven: de gevolgen zijn nu toch al duidelijk aan het worden???
 • Christel Smet

  3 jaar geleden
  De seizoenen zijn aan het opschuiven. De echte winter begint later. In de lente heb je soms al hogere temperaturen dan in volle zomer en de herfst begint soms al in september. Vroeger had je de prehistorie met heel veel uitgestorven dieren die voor de opwarming zorgden. Nu steken ze het op de mensen.
 • Gerd Peeters

  3 jaar geleden
  Antoine Vervaeke; alle redenen zijn goed om geld uit ons zakken te halen, als ze dat maar heel dikwijls zeggen dan gelooft het gepeupel alles.
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len

Wetenschap & Planeet