ANP
Volledig scherm
© ANP

Morgen code oranje: KMI waarschuwt voor rukwinden tot 105 km/u; mogelijk drukke ochtendspits

Komende nacht trekt een stormdepressie over de Noordzee en kunnen er over heel het land rukwinden tussen 80 en 100 km/u voorkomen. Dat meldt het KMI, dat waarschuwt voor een code geel. Vanaf morgenvroeg geldt code oranje in het westen van het land. Heel wat steden en gemeenten nemen dan maatregelen. De FOD Binnenlandse Zaken activeert vanaf middernacht het nummer 1722. Weerman Frank Deboosere maant aan tot voorzichtigheid tijdens de ochtendspits.

9 reacties

 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Botsen doen ze toch in de ochtendspits, weer of geen weer
 • Verle Daniel

  5 jaar geleden
  Waarom schrijft David Dehenauw dan op het einde van zijn Tweet : "Niets uitzonderlijks" ?
 • cor vermonden

  5 jaar geleden
  Verzekeringstechnisch moet men dit zo aankondigen.
 • Gerd Peeters

  5 jaar geleden
  Noemen ze 105km/u ook al een zware storm?
 • Marc Vervaeke

  5 jaar geleden
  Waar is de sneeuw opeens naar toe?
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.