EPA
Volledig scherm
© EPA

Midden-Oosten kreunt onder hittegolf: recordtemperaturen tot 52 graden

“De zwaarste hittegolf ooit voor deze tijd van het jaar.” Zo worden de recordtemperaturen omschreven waarmee het Midden-Oosten momenteel af te rekenen heeft. Het kwik loopt er op tot maar liefst 52 graden Celsius.

1 reactie

 • Ronny Beelaert

  4 dagen geleden
  klimaat verandering door de mens,ok,maar ze vergeten er wel bij te zeggen dat de zon in een andere cyclus is terecht gekomen,alsook is het aards magnetisch veld aan het flippen,dit kan ook het klimaat drastisch veranderen,gelukkig is er nog geen extreme zonneflare geweest,welke impact zou die hebben op het klimaat,en dan ook nog op onze elektronische en elektrische apparaten,je moet het globale beeld bekijken,niet alleen wat de mens veroorzaakt
 1. Koningsdochter Esmeralda en Anuna De Wever strijden samen voor een betere wereld: “Elke verloren dag is een tragedie voor mens en natuur’”
  PREMIUM
  Showbizz

  Konings­doch­ter Esmeralda en Anuna De Wever strijden samen voor een betere wereld: “Elke verloren dag is een tragedie voor mens en natuur’”

  Prinses Esmeralda (64) en Anuna De Wever (19) hebben de handen in elkaar geslagen voor een nieuw boek waarin ze een vurig betoog houden voor dringende actie omtrent het klimaat. “Wij zijn de laatsten die er iets aan kunnen doen”, zeggen de twee. In een interview spreken ze over hun band, de haat waarmee ze te maken krijgen en de prinses haar uren in de gevangenis. “Ik werd in een cel gestopt zonder mijn jas, schoenen en bezittingen.”

Wetenschap & Planeet