In de loop van de nacht en dinsdagochtend kunnen er lokale ijsplekken ontstaan.
Volledig scherm
In de loop van de nacht en dinsdagochtend kunnen er lokale ijsplekken ontstaan. © iStock

KMI waarschuwt opnieuw voor gladde wegen

Het KMI waarschuwt ook maandag voor gladde wegen in heel het land behalve aan de kust. In de loop van de nacht en dinsdagochtend kunnen er lokale ijsplekken ontstaan, hoofdzakelijk op plaatsen die beschut zijn tegen de matige wind, klinkt het.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

Wetenschap & Planeet