Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Mine Dalemans

IN KAART. Bekijk hier gevolgen van klimaatverandering in jouw gemeente

Zeespiegelstijging, droogte, meer overvloedige regenval, maar ook meer hittegolfdagen: die gevolgen van de klimaatverandering kennen we ondertussen al. De impact ervan op gemeentelijk niveau is dankzij een nieuwe online tool van de Vlaamse provincies duidelijk te zien. 

47 reacties

 • Geert Tamsyn

  1 jaar geleden
  Thomas Vervoort, thoriumcentrales bestaan niet, en zullen er de eerste decennia ook niet komen.
 • Dirk BERX

  1 jaar geleden
  Norbert, voor zulk een kaart volstaat het om de kaart van Vlaanderen geel te kleuren.
 • Maurice Van der Leene

  1 jaar geleden
  Wacht maar onze slimerikken in Brussel zijn al aan het discuseren over welke tax ze ons nu weeral gaan aansmeren! 1 tax om de lucht die je gaat inademen en een serieuze tax X4 omdat je deze er nadien terug moet uit ademen nu zijn ze dat aan het bestuderen hoe zij dat het beste kunnen doen om je het maximale te kunnen aan te rekenen! het zal zoiets als een autotax zijn hé hoe groter de cilinder inhoud en bij de mens hoe groter je longvolume hoe groter de tax kassa kassa tring tring!!!
 • Geert Tamsyn

  1 jaar geleden
  Thomas Vervoort, welke thoriumcentrales? Die bestaan nergens, en zullen de komende 20 jaar ook nergens bestaan. Kernafval is nog problematischer dan CO2, van de regen in de drop …
 • Gilbert Geldof

  1 jaar geleden
  Geert Tamsyn, "uitstootloze alternatieven"?. U bedoelt toch hopelijk niet het elektrisch vehikel met zijn lithiumbatterijen?