Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Het buitenbubbel-weerbericht: voor het eerst sinds we opnieuw met tien mogen afspreken in de buitenlucht wordt het ook echt genieten

Voor het eerst sinds we opnieuw met tien mogen afspreken in de buitenlucht wordt het ook echt genieten op weersvlak. Volgens VTM-weerman Frank Duboccage zal het op een enkele dag na de hele week aangenaam en droog zijn. Zondag (en ook maandag) wordt de kers op de taart, met temperaturen die zelfs richting 20 graden gaan.

9 reacties

 • Bart Timperman

  1 maand geleden
  @Marianne Van den Lemmer, Hoe hoger het percentage gevaccineerden, hoe minder kans het virus krijgt om te woeden. Bij een vaccinatiegraad van minstens 70 procent (op de volledige bevolking) is er sprake van nationale groepsimmuniteit en krijgt het virus amper nog de kans om uit te zaaien. Zo'n oproepen als de jouwe zorgen ervoor dat mensen hun voorzichtigheid laten met nog meer ellende en langere lockdowns. Het enige dat ons eruit helpt is een vaccinatie voor de meerderheid van de bevolking.
 • Luc Gorrebeeck

  1 maand geleden
  Hopelijk kan het virus niet tegen de zon !
 • Peter Van de Velde

  1 maand geleden
  Tegen dan mogen we enkel nog met de hond buiten!
 • William Bonny

  1 maand geleden
  Wat voor zin heeft het???, Als men er niet ten volle 100% van kan genieten!!!!, Lekker vrij rondlopen zonder muilband o.a.!!!
 • Marianne Van den Lemmer

  1 maand geleden
  Het zal ons immuunsysteem zijn dat ons zal redden, niet de vaccinaties. Onze groeps-immuniteit. Geniet dus en maak je geen zorgen.
 1. Wisselvallig met buien en opnieuw kans op winterse neerslag in de Ardennen, beterschap op komst dit weekend

  Wisselval­lig met buien en opnieuw kans op winterse neerslag in de Ardennen, beterschap op komst dit weekend

  Het is vandaag wisselvallig met deze ochtend al buien in het westen van het land. In het oosten van het land is er eerst nog kans op aanvriezende mist of enkele rijm- en ijsplekken. In de loop van de dag wordt het overal overwegend zwaarbewolkt met enkele buien of soms wat lichte regen. In de Hoge Ardennen heeft de neerslag soms een winters karakter. We halen maxima van 1 graad in de Hoge Venen tot 7 graden over het westen en het centrum. De wind is zwak en later matig uit noord tot noordnoordwest. Aan zee wordt de wind geleidelijk vrij krachtig, zegt het KMI.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

Wetenschap & Planeet