De zonsopgang in het Limburgse Overrepen (Tongeren).
Volledig scherm
De zonsopgang in het Limburgse Overrepen (Tongeren). © Twitter @RyckmansNoel

Het blijft droog maar fris voor de tijd van het jaar

WEERBERICHTZaterdagochtend wordt het meestal zonnig. In de loop van de dag ontstaan er enkele stapelwolken, vooral over het noorden van het land. De maxima schommelen van 10 graden in de Hoge Venen,12 graden aan zee en plaatselijk 16 graden nabij de Franse grens, meldt het KMI. 

8 reacties

 • Marc Devuldere

  1 jaar geleden
  Dat noemen ze opwarming van de aarde.
 • Patrick Marinus

  1 jaar geleden
  Als het droog is kan ik met de motor rijden. Ik ben te oud om nog door regen en sneeuw te rijden. Zolang het droog is ben ik best tevreden, de zon er bij is een dikke bonus!
 • Mark Peeters

  1 jaar geleden
  Yolande: mss eerst eens opzoeken wat global warming betekent!
 • Marcus Vadis

  1 jaar geleden
  Frisser dan normaal maar toch blijven zeggen dat het opwarmt, hetzelfde voor z Frankrijk waar de wijnstokken bevroren zijn.
 • Johan commère

  1 jaar geleden
  Nu hoor je geen enkele haan kraaien over de opwarming van de aarde . Wacht tot het eens een paar dagen 25° zal zijn , dan zullen de kranten weer gevuld zijn met alle Anuna De Wevers !
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.

Wetenschap & Planeet