Deze week nog zwaarbewolkt en regen, maar volgende week keert de lente terug met temperaturen tot 20 graden

het weerVandaag is het nog overwegend zwaarbewolkt met vooral over de oostelijke landshelft af en toe nog wat regen. Ook de rest van de week blijft het somber met wolken en buien. Er is echter goed nieuws op komst: vanaf maandag is het met temperaturen tot wel 20 graden een stuk warmer, volgens de weersvoorspellingen. Ook de zon tekent vanaf volgende week weer present. 

 1. Wat te doen met kinderen in de paasvakantie? Van lasershooten over poppentheater tot een potje kleurrijk lopen
  PREMIUM

  Wat te doen met kinderen in de paasvakan­tie? Van lasershoo­ten over poppenthea­ter tot een potje kleurrijk lopen

  De paasvakantie geeft je weer even tijd om samen met kinderen op pad te gaan en te genieten van wat zorgeloze tijd met elkaar. Daarbij is het soms zoeken naar gepaste, kindvriendelijke bezigheden. Of jullie nu graag de natuur induiken, het liefst creatief bezig zijn of eerder een sportieve bezigheid zoeken; in heel Vlaanderen zijn er allerlei activiteiten te ontdekken. Wij selecteerden enkele topsuggesties en zetten ze even op een rijtje.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.

Wetenschap & Planeet