thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Code oranje voor heel België: hevige rukwinden tot 110 km/u op komst, overheid activeert noodnummer 1722

Het KMI verwacht dat het tijdens de komende nacht stevig gaat waaien en geeft code oranje voor heel België. Voor morgen geldt in heel het land code geel. Vanaf vanavond 20 uur wordt ook het noodnummer 1722 voor niet-levensbedreigende situaties geactiveerd. 

13 reacties

 • Caner Polat

  4 jaar geleden
  Is er eigenlijk morgen school kan iemand een antwoord geven?
 • Johan Vercarre

  5 jaar geleden
  Diegenen die op de weervoorspellers zitten te kakken : Als beroepsmeteoroloog kan ik enkel vaststellen dat de voorspellingen veel exacter geworden zijn. De storm van woensdag ll. bijvoorbeeld was heel goed ingeschat. De betweters zijn diegenen die hun wensen voor werkelijkheid nemen.
 • Resist You

  5 jaar geleden
  Wie spreekt er over schuld ?gewoon een stormke en ze proberen gans het land lam te leggen zal weer serieus zijn ....
 • Ramon Simon

  5 jaar geleden
  Wanneer? De voorspellingen zitten er toch flink naast in mijn streek. Anders eens winterweer?
 • Erwin De Meyer

  5 jaar geleden
  Nog een noodnummertje erbij.
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.