AFP
Volledig scherm
© AFP

Bomcycloon raast over VS: bijna 5.000 vluchten geschrapt, al 17 doden

2018 begint voor de inwoners van het oosten van de Verenigde Staten met een fikse winterstorm. Scholen en overheidsgebouwen sluiten de deuren en de storm stuurt het luchtverkeer in de war. De sneeuw verstoort ook het verkeer op de weg, terwijl de temperaturen tot ver onder nul zakken. De zogenaamde 'bomcycloon' kostte al aan zeventien mensen het leven.

31 reacties

 • frank Deville

  5 jaar geleden
  "Moet het leger uitrukken omdat het 4 dagen vriest?" Blijkbaar zijn de winkels leeg, hoe lang gaat ge dan wachten? 4 weken. Zitten weer veel politiekers op dit forum vandaag..
 • frank Deville

  5 jaar geleden
  dat die niet gestorven zijn aan hongersdood weet mijn gat ook wel. Het leger daarentegen zou voedsel tot in de winkels kunnen brengen. Precies een bende politiekers aan het woord hier, die praten ook veel en doen niets
 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  Ach, gaat die predikant weer de schuld steken op de LGBT? Volgens mij zijn dit de effecten van allerhande nucleaire testen door het leger en de verspilzucht van de doorsnee-consument. Dit is echt niet meer normaal meer.
 • Daniel Corstjens

  5 jaar geleden
  Als dat hier moest gebeuren dan ligt gans Belgie plat!
 • Erwin Van Roy

  5 jaar geleden
  Jurgen maes is al even slim als Trump ken het verschil niet tussen klimaat en weer. Maar ja kritiek geven en denken dat er niets mis is. Als het dan toch niet opwarmt waar blijven onze winters dan.