Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Bewolkte ochtend maar zon breekt rond de middag door, maxima tot 17 graden

Het wordt woensdag droog met eerst nog vrij veel wolkenvelden, later geleidelijk zonnig. Tegen de middag of in het begin van de namiddag wordt het zonnig met nog hoge wolkensluiers. De maxima bedragen tussen 12 graden op de Hoge Venen en 17 graden in de Kempen. Dat voorspelt het KMI.

 1. Frank Duboccage maakt al vijftien jaar het mooie weer op VTM: “Ik heb standvastigheid nodig in mijn leven”
  PREMIUM
  Showbizz

  Frank Duboccage maakt al vijftien jaar het mooie weer op VTM: “Ik heb standvas­tig­heid nodig in mijn leven”

  Straks is hij vijftien jaar weerman bij VTM. De uitgelezen aanleiding dus om met meteoroloog Frank Duboccage (48) terug en vooruit te blikken – op een manier zoals alleen weermannen dat kunnen. De wetenschapper praat voluit over z’n relatie, de band met z’n dochters, de zware gevolgen van een pijnlijk fietsongeval en de toekomst van z’n job. “Ik denk niet robots snel het weerpraatje zullen presenteren.”
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.