Weerfoto VTM HLN HLN.BE Weer beeld foto VTM infografiek Foto muur photo wall © Bart Leye Beeld gemaakt in november
Volledig scherm
Weerfoto VTM HLN HLN.BE Weer beeld foto VTM infografiek Foto muur photo wall © Bart Leye Beeld gemaakt in november © © Bart Leye

Begin volgende week is de lente in het land met maxima tot 22 graden, paasweekend wordt fris

HET WEERVandaag en in het weekend bepaalt maritieme onstabiele en frissere lucht nog ons weer. Maar vanaf maandag speelt de zon een hoofdrol en is de lente enkele dagen in het land met heerlijke maxima tot 22 graden. Het is een kwestie om er dan zeker van te profiteren want het paasweekend wordt wellicht merkelijk frisser, zo vertelt onze weerman Frank Duboccage.

2 reacties

  • Danny Buyse

    1 jaar geleden
    Ideaal weer om in uw eigen tuin te genieten. Geen tuin maar appartement? Doe dan een terrasje. Geen terras, tuin of koer? Neem dan een stoel en zet je aan uw voordeur op het voetpad en geniet van uw buren op afstand. Het is m.a.w. niet nodig om allemaal op mekaar geplakt de trein te nemen naar de zee.
  • Guido De hornois

    1 jaar geleden
    En we weten met ons allen wat dit zal betekenen voor de Corona cijfers binnen 14 dagen tenzij men op de drukke plaatsen er eindelijk werk van maakt om de opgelegde maatregelen te laten toepassen. Of het zou wel eens een véél langere paaspauze kunnen worden maar dat ligt uitsluitend aan ons gedrag hopelijk denkt men daar eens aan anders blijven we pirouettes draaien.

Wetenschap & Planeet