Reizigers op Schiphol kijken naar schermen voor hun reis. Alle vluchten zijn door de westerstorm op Schiphol geannuleerd.
Volledig scherm
Reizigers op Schiphol kijken naar schermen voor hun reis. Alle vluchten zijn door de westerstorm op Schiphol geannuleerd. © ANP

3 doden door westerstorm in Nederland, treinverkeer in Duitsland stilgelegd

BuitenlandDe westerstorm die vandaag over Nederland trok, heeft drie mensen het leven gekost. Het KNMI heeft voor het hele land code groen afgekondigd, de korte, hevige storm die over grote delen van het land trok is dus voorbij.  Sinds de eerste meting in 1901 waren er slechts zes hevigere stormen. Door omgewaaide bomen, omgeblazen vrachtwagens en weggeblazen daken is er volgens eerste schattingen voor miljoenen euro's schade. Ook in Duitsland heeft de storm Friederike stevig huisgehouden, in Italië viel eveneens een dode door de hevige wind.

0 reacties

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.