Al 5 jaar reed een zestiger zonder rijbewijs rond.
Volledig scherm
Al 5 jaar reed een zestiger zonder rijbewijs rond. © Photo News

Zestiger rijdt 5 jaar zonder rijbewijs rond tot... hij nieuw rijverbod krijgt

WaregemEen 60-jarige automobilist uit Waregem bleef na een veroordeling waarbij hij zijn rijbewijs kwijtspeelde vijf jaar lang gewoon verder met de wagen rijden. Dat bleek op de politierechtbank in Kortrijk. Het duurde tot hij nog eens tegen de lamp liep en een nieuw rijverbod opliep. Hij kreeg er een maand rijverbod en een boete van 800 euro voor.

 1. Howest-docente Michèle Nolf (58) aan pancreaskanker overleden: “Ze had een groot hart voor al haar studenten”
  PREMIUM
  Kortrijk/Marke

  Howest-docente Michèle Nolf (58) aan pancreas­kan­ker overleden: “Ze had een groot hart voor al haar studenten”

  Docente Michèle Nolf (58) - die wegens ziekte al enkele jaren geen les meer gaf aan de hogeschool West-Vlaanderen (Howest) - is afgelopen zondag overleden. Ze was geliefd bij de vele duizenden studenten die ze altijd met veel warmte onder haar vleugels nam. “Ze bezweek helaas aan de gevolgen van pancreaskanker”, zegt algemeen Howest-directeur Lode De Geyter.
 2. Strijd tussen radiostations dreigt voor hof van assisen beslecht te moeten worden
  Tielt/Aalter/Waregem

  Strijd tussen radiostati­ons dreigt voor hof van assisen beslecht te moeten worden

  Het Brugse parket wil twee mannen uit Tielt en Waregem voor het hof van assisen brengen op verdenking van laster. Beide verdachten werken voor Radio Caraad uit Tielt en liggen al jaren in de clinch met hun collega’s van Radio Meteor uit Aalter. De raadkamer moet zich woensdag buigen over het dossier. Het zou nog maar de vierde keer zijn sinds WO II dat een ‘drukpersmisdrijf’ in ons land voor assisen komt.
 3. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.