Zelfrijdende auto's vind je meer en meer terug in het verkeer, al zijn taferelen zoals op deze archieffoto van een zelfrijdende Mercedes geen dagelijkse kost.
Volledig scherm
Zelfrijdende auto's vind je meer en meer terug in het verkeer, al zijn taferelen zoals op deze archieffoto van een zelfrijdende Mercedes geen dagelijkse kost. © © AP

Zelfrijdende auto houdt zich niet aan de snelheidsbeperking: 8 dagen rijverbod voor ondernemer

WaregemEen zakenman uit Waregem stond al voor de derde keer terecht voor een snelheidsovertreding. Maar deze keer was het zijn zelfrijdende auto die het hem gelapt had. Die reed immers sneller dan toegelaten was.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Keukenbouwer Michiel is nieuwe eigenaar van naakte reus: “We zullen hem overal meenemen, ook naar het buitenland”
  Play
  Eeklo/Waregem

  Keukenbou­wer Michiel is nieuwe eigenaar van naakte reus: “We zullen hem overal meenemen, ook naar het buitenland”

  De naakte reus langs de E17 in Waregem verhuist naar Eeklo. Zakenman Michiel Steenbeke van Adrem Keukens heeft het opvallende beeld gekocht voor 29.513 euro. De naakte reus zal op verschillende plaatsen te zien zijn. “Het beeld tovert al jaren een glimlach op mijn gezicht. Daarom wou ik de reus hebben”, zegt Michiel Steenbeke. Dit is zijn plan.