Zelfrijdende auto's vind je meer en meer terug in het verkeer, al zijn taferelen zoals op deze archieffoto van een zelfrijdende Mercedes geen dagelijkse kost.
Volledig scherm
Zelfrijdende auto's vind je meer en meer terug in het verkeer, al zijn taferelen zoals op deze archieffoto van een zelfrijdende Mercedes geen dagelijkse kost. © © AP

Zelfrijdende auto houdt zich niet aan de snelheidsbeperking: 8 dagen rijverbod voor ondernemer

WaregemEen zakenman uit Waregem stond al voor de derde keer terecht voor een snelheidsovertreding. Maar deze keer was het zijn zelfrijdende auto die het hem gelapt had. Die reed immers sneller dan toegelaten was.

  1. Nieuwe fietsinfrastructuur op komst langs de Franklin Rooseveltlaan in Waregem
    waregem

    Nieuwe fietsinfra­struc­tuur op komst langs de Franklin Roosevelt­laan in Waregem

    De West-Vlaamse provincieraad heeft het bestek en de gunningswijze goedgekeurd voor de herinrichting van de Franklin Rooseveltlaan in Waregem. Dat laat N-VA provincieraadslid Johan De Poorter weten in een persbericht, samen met zijn partijgenoot en Waregems gemeenteraadslid Michiel Vandewalle. De provincie, stad Waregem en Riopact investeren samen 3,2 miljoen euro in het fietsproject. “Deze nieuwe fietspaden zullen zorgen voor meer veiligheid en rijcomfort. De werken starten midden 2023.”