Steven V. (35) is kapot van het feit dat X. stierf aan een overdosis.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven V. (35) is kapot van het feit dat X. stierf aan een overdosis. © Henk Deleu

Wraakactie op vermoedelijke leverancier drugsdode (21), duo in cel

Twee kennissen van de 21-jarige Xandro De Volder, die op 25 januari in een appartement in Waregem overleed na een overdosis drugs, zitten in de cel. Als wraakactie na de dood van de jongeman, takelden ze op 2 februari de vermoedelijke drugsleverancier levensgevaarlijk toe.

 1. Man bij wie 21-jarige X. stierf aan overdosis: “Ik haalde ‘m van de straat, hier ben ik kapot van”
  PREMIUM

  Man bij wie 21-jarige X. stierf aan overdosis: “Ik haalde ‘m van de straat, hier ben ik kapot van”

  Hij heeft zelf een zwaar verleden, onder meer met drugs, maar sinds enkele jaren heeft Steven V. (35) uit Waregem zijn leven radicaal omgegooid. “Ik probeer nu mensen te helpen in de plaats van m’n eigen leven te verknallen”, zegt hij. “Zoals X., vorig weekend. Hij was dakloos en ging op mijn aanbod in om te komen overnachten. De volgende morgen was hij dood. Een overdosis. Ik ben er kapot van.”
 2. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech