Sorin Rudelscu en Aaron Roose (centraal) vallen het wereldrecord padellen aan. De fauw (links) en Norman (rechts) waren de eerste uitdagers.
Volledig scherm
Sorin Rudelscu en Aaron Roose (centraal) vallen het wereldrecord padellen aan. De fauw (links) en Norman (rechts) waren de eerste uitdagers. © Maxime Petit

Warmste padelclub gaat voor wereldrecord

Voor het tweede jaar op rij zet Happy Padel zich in voor het goede doel. Met de Happy Padel Marathon wordt er tot vrijdagavond in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel geld ingezameld voor ‘To walk again’ van Marc Herremans.

0 reacties

  1. Raf maakt al 30 jaar ‘Beverblaadjes’: “Vroeger reed mijn zoon met zijn brommertje rond om briefjes te droppen bij adverteerders”
    waregem

    Raf maakt al 30 jaar ‘Bever­blaad­jes’: “Vroeger reed mijn zoon met zijn brommertje rond om briefjes te droppen bij adverteer­ders”

    Al 30 jaar lang is Raf Demortier (68) de drijvende kracht achter de lokale krant het Beverblaadje in Beveren-Leie. Vorige week viel het 300ste nummer in de bus bij de inwoners van Beveren-Leie, volgende week wordt het 301ste nummer bedeeld. “Ik heb zelfs lezers in Brazilië en Congo, allemaal inwoners van Beveren-Leie die ons digitaal lezen om mee te blijven”, zegt Raf.