Dieter Degryse (Pizz'Arti), Wendy Vandendriessche en een medewerker van lunchbar Mellon, Ann Denys en Thierry Verschueren (Moeder Jeanne).
Volledig scherm
Dieter Degryse (Pizz'Arti), Wendy Vandendriessche en een medewerker van lunchbar Mellon, Ann Denys en Thierry Verschueren (Moeder Jeanne). © Pieterjan Neirynck

Waregemse horeca laat de moed niet zakken: ontdek hier waar je maaltijden kan afhalen

WaregemIn Waregem laat men de moed niet zakken na de nieuwe verplichte sluiting voor de horeca. Veel restaurants zoeken opnieuw creatieve manieren om maaltijden te verkopen. Wij helpen graag een handje om de afhaalmogelijkheden in uw gemeente onder uw aandacht te brengen. Zelf nog een goede tip? Stuur ons een mailtje naar leie@hln.be.

 1. Na busreis knalt voetbalsupporter met 2,58 promille tegen werfsignalisatie: twee maanden rijverbod en alcoholslot
  Waregem/Harelbeke

  Na busreis knalt voetbalsup­por­ter met 2,58 promille tegen werfsigna­li­sa­tie: twee maanden rijverbod en alcohol­slot

  Amper een maand veroordeeld voor een ongeval onder invloed van alcohol of een jongeman uit Waregem knalde in Harelbeke met zijn wagen tegen werfsignalisatie én pleegde vluchtmisdrijf. Hij bleek bovendien met 2,58 promille alcohol in het bloed achter het stuur te zitten. Het leverde hem alvast een fikse boete, twee maanden rijverbod én de verplichte installatie van een alcoholslot voor 3 jaar op.
 2. Man (39) met nummerplaat ‘2Fast4’ rijdt 170 per uur op snelweg: “Ik rij altijd te snel en sponsor met plezier de Belgische staat”
  Sint-Denijs/Waregem

  Man (39) met nummer­plaat ‘2Fast4’ rijdt 170 per uur op snelweg: “Ik rij altijd te snel en sponsor met plezier de Belgische staat”

  2Fast4… maar niet voor de politie. Een 39-jarige projectontwikkelaar uit Sint-Denijs (Zwevegem) kreeg vrijdag van de Kortrijkse politierechter een boete van 600 euro en een rijverbod van 45 dagen omdat hij met 170 km/u over de snelweg in Waregem raasde. Zijn nummerplaat ‘2Fast4’ liet dan ook niets aan de verbeelding over.
 1. Deze smartphone is een echt beest voor gamers
  Play
  games

  Deze smartphone is een echt beest voor gamers

 2. Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatijden
  Play

  Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatij­den