Een medewerker van het Waregems ziekenhuis neemt de gebakjes in ontvangst.
Volledig scherm
Een medewerker van het Waregems ziekenhuis neemt de gebakjes in ontvangst. © RV

Waregems bouwbedrijf beloont zorgpersoneel met 1.500 gebakjes: “Even genieten na al die zware weken”

Bouwpromotor Your Home trakteerde vrijdagmiddag alle personeelsleden van het O.L.V. van Lourdesziekenhuis in Waregem op gebakjes. Eerder deze week mochten ook de medewerkers en bewoners van (woon)zorgcentra Ten Anker (Waregem) en Heilige Familie (Deerlijk) al genieten van lekkers. “Dit geeft mij een fijn gevoel als mens”, stelt de zaakvoerder.

 1. Joost van Aken moet grote schoenen vullen bij Zulte Waregem: “Enorm respect voor carrière van Deschacht”
  Voetbal 1A

  Joost van Aken moet grote schoenen vullen bij Zulte Waregem: “Enorm respect voor carrière van Deschacht”

  Glynor Plet, Hicham Faik, Robert Mühren, Jérémy Bokila... Ze zijn schaars, de Nederlanders die ooit het shirt van Zulte Waregem droegen, en een grote indruk liet geen van hen allen na. Kan Joost van Aken (27) wél beantwoorden aan de hoge verwachtingen die in hem worden gesteld? “Ik zie deze transfer in ieder geval als een enorme uitdaging”, zegt de centrale verdediger zelfverzekerd.
 2. Batjes en Pandjes vormen geslaagde test voor Waregem Koersefeesten: “Via tellingen controleren of er niet te veel volk in het centrum was”
  waregem

  Batjes en Pandjes vormen geslaagde test voor Waregem Koersefees­ten: “Via tellingen controle­ren of er niet te veel volk in het centrum was”

  Op het Waregems koopjesweekend ‘Batjes en Pandjes’ vielen niet alleen ‘batjes’ te doen, er was ook animatie en - voor het eerst sinds lang - kermis. De stad organiseerde ook tellingen, als test voor de Waregem Koersefeesten eind augustus. “Die test is goed verlopen”, zegt Citycoach Wout Taghon. “Maar we gaan het nog iets grondiger moeten aanpakken eens het zover is.”