Het schepencollege en een delegatie van bouwheren ION en Steenoven kregen onlangs een rondleiding op de Waterfront-site in het centrum van de stad. Schepen van Ruimtelijke Ordening Kristof Chanterie staat uiterst links.
Volledig scherm
Het schepencollege en een delegatie van bouwheren ION en Steenoven kregen onlangs een rondleiding op de Waterfront-site in het centrum van de stad. Schepen van Ruimtelijke Ordening Kristof Chanterie staat uiterst links. © Pieterjan Neirynck

Waregem volgebouwd met flats? Stad weerlegt kritiek van burgergroepering met cijfers

WaregemOnder de naam ‘Leefbaar Waregem’ is een anonieme burgerbeweging al enkele weken actief op sociale media. De groepering is van mening dat de stad vol wordt gebouwd met appartementen. Het stadsbestuur is de kritiek grondig beu en bewijst het tegendeel met cijfers.

 1. Coronacijfers dalen traag verder in Zuid-West-Vlaanderen, nog zo’n 600 positieve gevallen per week
  Zuid-West-Vlaanderen

  Coronacij­fers dalen traag verder in Zuid-West-Vlaanderen, nog zo’n 600 positieve gevallen per week

  De curve in Zuid-West-Vlaanderen blijft dalen, maar die daling vertraagt. De nieuwste weekcijfers van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 november melden 604 positieve gevallen. Dat zijn er 165 minder dan het vorig gepubliceerd weekoverzicht van vrijdag 13 tot en met donderdag 19 november. De weg is nog lang, in afwachting van vaccin(s) ook. Ondertussen wordt in Kortrijk grondig mee bekeken over hoe winkels eventueel weer op een slimme manier kunnen heropenen.
 1. Deze smartphone is een echt beest voor gamers
  Play
  games

  Deze smartphone is een echt beest voor gamers

 2. Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatijden
  Play

  Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatij­den